sâmbătă, 10 martie 2012

O surpriza placuta - Flormar MAGNETIC TWIST MG06

Fara prea multe detalii, vreau sa va spun ca astazi am avut parte de o mica surpriza.
Aceasta postare nu era in plan , dar nu am avut rabdare sa mai astept. Imi doream de cand am vazut la o colega de munca oja magnetica. Ideea m-a atras mai mult decat oja crapacioasa (am una singura dar nu am folosito prea mult, nu prea m-a incantat), colega avea de la Golden Rose dar nu de la noi din Romania. M-am bucurat nespus cand am auzit ca si Flormar a scos oja magnetica la noi. Mai ales ca imi plac ojele Formar.
Din pacate cum am mai spus, la noi in Galati, nu mai avem stand Flormar in Real, asa ca asteptam ocazia sa mai ajung la Carrefour in Braila.
Dar in aceasta seara ,oja a aparut la usa :d si in nuanta mea favorita -  albastru.
Surpriza a fost din partea sotului meu care stia cat de mult imi doresc aceasta oja. (nuanta a ales- o el , eu nu m-as fi hotarat prea usor, le-as incerca pe toate). Si cum eram nerabdatoare m-am pus pe treaba...















fara blit






Pentru prima incercare nu e rau...am sters de cateva ori ca se mai lipea magnetul de oja dar a iesit pana la urma. Dupa cateva incercari va fi perfect...doar ca in ritmu asta se duce repede oja:) Imi place ca desi are o consistenta mai groasa se usuca foarte foarte repede...adica chiar pot face orice la cateva minute dupa, fara niciun risc. Imi place mult aceasta oja ...mai ales ca mi-a inseninat ziua!

3 comentarii: