luni, 26 martie 2012

Multumiri - Noii mei papucei de la ZorileStore.ro

In primu rand vreau sa va spun sa sunt mandra de alegerea pe care am facut-o.
Dar sa o luam cu inceputul...
Stiti deja de campania celor de la ZorileStore.ro despre care am vorbit aici ... Joi am fost sunata de cei de la ZorileStore pentru a ma intreba cum ma numesc intrucat nu am specificat la inscriere numele complet. Nu mi-au spus daca sunt printre cei 100 sau 400 de norocosi... si nici nu am cerut prea multe detalii fiind la munca si in graba.  Vineri am fost sunata de cei de la curierat ca am primit un colet, dar nu eram acasa:D, eram la munca ...si le-am spus sa revina luni dar sa fiu sunata inainte. Asteptarea a fost si mai grea stiind ca ii puteam avea de vineri. Dar bucuria a fost cu atat mai mare...stiam ca sunt printre fericitii alesi:X
Si astazi am primit mult asteptatul colet...nu am castigat nimic niciodata, nu am primit gratuit...Nu-mi vine sa cred ca blogul  mi-a adus aceasta bucurie...dar mai ales ZorileStore.ro si Blogatul.ro
Pe aceasta cale tin sa le multumesc nespus de mult, sunt foarte fericita ca sunt posesoarea acestor papucei finuti si dragalasi. Sunt mandra ca i-am ales si abia astept zilele insorite sa ii iau la purtat.
Deja am mai pus ochii pe cate ceva si cu siguranta voi comanda de la ei.
Inca nu va pot spune cum sunt acesti papucei, dar par foarte comozi, iar astazi cand i-am arat, o colega mi-a spus ca are 3 perechi... si ca sunt foarte buni(o pereche din 2007).
In curand voi reveni cu impresii despre ei, si cu pozici cu outfit-urile create cu ei.
Va multumesc din suflet  inca o data pentru aceasta bucurie!

Voi ati primit papuceii?








4 comentarii:

  1. wow ce frumosi sunt si astia albi!!pooop

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumusei , auzi .. cand ti-a venit coletul , ai dat vreun ban.. sau tii ia dat gratis ?:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc:)nu am platit nimic.dupa cum spune si campania Papuci gratuiti pentru 100 de bloggeri...(Campanie pentru 100 de bloggeri: ZorileStore.ro iti ofera gratuit o pereche de papuci brazilieni )

      Ștergere
  3. da, sunt draguti :). imi aduc aminte de ei.

    RăspundețiȘtergere