joi, 8 martie 2012

Despre Palette Mousse color - cum am ajuns sa fiu bruneta...



Cum v-am zis intr-o postare trecuta , mi-am cumparat din DM si o vopsea de par Palette Mousse Color nr 500 - Saten deschis. Nu pentru ca vroiam o schimbare , ca parul meu e oricum saten deschis la origine, ci pentru a uniformiza culoarea parului.
 Nu ma mai vopsisem de 2 ani si jumatate pana anul trecut in septembrie cand am avut nunta. Atunci l-am mai deschis un pic si mi-am facut si suvite blonde. Apoi la Craciun l-am vopsit cu Castaniu deschis tot de la Palette Mousse Color si a iesit ok. De data aceasta am zis sa iau saten deschis pentru a ma apropia de culoarea naturala. Asa ca m-am pus pe treaba...nu am facut poze in timpul procesului, doar cu rezultatul.
 Si rezultatul...am crezut ca am gresit culoarea  sau poate au fost inversate pudrele colorante, m-am mai uitat o data si nu..era intr-adevar saten deschis...dar parul meu era brunet in toata regula...daca  nu chiar negru la prima vedere...eu din blonda..ochi albastri..bruneta...hmmm...Nu ma sperii eu asa usor, si imi plac schimbarile...dar nu mi se pare corect sa nu stii cu ce culoare te poti trezi in cap...sa zic merci ca nu am iesit verde?!? Si iata evolutia parului meu...


Septembrie 2011 - blond

Revelion 2011-2012 - Castaniu deschis


Revelion 2011-2012
Castaniu deschis(Palette mousse color)

Vopseaua buclucasa -
Palette Mousse Color 500- Saten deschis


Cand inca era ud cu blitz

fara blitz








moatzele mele pentru Ziua femeii

Pare mai deschis aici din cauza blitului,
mie mi se pare foarte inchis











































      In concluzie, vi se pare a arata aceasta culoare a saten deschis?
In ultimele poze, mi-am pus parul pe moate aseara dupa baie, dupa modelul Siginei cu folie de aluminiu. Au iesit foarte bine , dar cum nu il vroiam atat de ondulat nu am dat cu nimic si am mai tras de el ca sa se mai lase:)
Momentan las parul asa, nu il mai agresez cu alte vopsele si sper doar sa se mai duca la spalat...o sa va tin la curent cu evolutia.
Si inca ceva, am cautat pe net si am vazut ca sunt multe fete nemultumite de aceasta vopsea, in special aceasta culoare, si nu sunt singura careia i-a iesit aproape negru...nu cred ca tine de culoarea anterioara a parului sau de timpul  in care am stat cu vopseaua in cap. Nu recomand aceasta vopsea, cel putin nu aceasta nuanta.
                                                                    Ce parere aveti?


2 comentarii:

  1. Ce schimbare!!!! A iesit prea inchis pentru ca ai avut parul mai deschis. Si la mine m-a inchis aceasta vopsea, dar mi-a placut usurinta aplicarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da e ok, mi-a placut ca lasa si parul stralucitor. si moale. probabil de la balsam. nu ma asteptam sa fie diferenta atat de mare, dar m-am obisnuit. ma facusem cu casaniu deschis de Craciun si a iesit ok. nu era foarte deschis.dar cum ziceam m-am obisnuit si asa:)

      Ștergere